Καλωσήρθατε στην Ύδωρ Τεχνική

Πισίνες

Η εταιρεία ΥΔΩΡ ΤΕΧΝΙΚΗ αποτελεί τον κορυφαίο προμηθευτή συστημάτων επεξεργασίας νερού για πισίνες. Κατανοούμε ότι το νερό στις πισίνες πρέπει να είναι διάφανο, καθαρό και απαλλαγμένο από σκόνες, βακτηρίδια και μικροοργανισμούς. Γι’ αυτό, παρέχουμε προηγμένες λύσεις που εξασφαλίζουν την αποτελεσματική επεξεργασία του νερού στις πισίνες.

Τα συστήματα επεξεργασίας νερού για πισίνες που προσφέρουμε λειτουργούν μέσω κλειστού κυκλώματος, φιλτράροντας, καθαρίζοντας, χλωριώνοντας ή ακόμα και θερμαίνοντας το νερό, αν κρίνεται αναγκαίο, προτού επιστρέψει κρυστάλλινο στη δεξαμενή. Με αυτόν τον τρόπο, εξασφαλίζεται υψηλή ποιότητα νερού για απόλυτη απόλαυση των πισίνων.

Στην ΥΔΩΡ ΤΕΧΝΙΚΗ, παρέχουμε μια ευρεία γκάμα προϊόντων για πισίνες, συμπεριλαμβανομένων αμμόφιλτρων, αντλιών, χημικών καθαρισμού και συντήρησης, liners, σκουπών-αυτόματων καθαριστών, δοσομετρικών συστημάτων χλωρίωσης-ελέγχου pH, συστημάτων ασφαλείας, σκαλών και καλυμμάτων. Ανεξάρτητα από τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας, θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε στην “ΥΔΩΡ ΤΕΧΝΙΚΗ” για την εξοπλισμένη, ασφαλή και λειτουργική πισίνα των ονείρων σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας