Καλωσήρθατε στην Ύδωρ Τεχνική
image
image
Σχετικά με εμάς

Η Ιστορία μας

Η εταιρεία ‘ΥΔΩΡ ΤΕΧΝΙΚΗ’ ιδρύθηκε το 2008 στη Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται πανελλαδικά σε ποικίλους τομείς της επεξεργασίας νερού και υγρών αποβλήτων. Στελεχώνεται από άτομα με βαθιά γνώση και εμπειρία στον συγκεκριμένο χώρο ήδη από το 1990 που ενημερώνονται συνεχώς σχετικά με σύγχρονες καινοτόμες προσεγγίσεις με στόχο την αειφορία και την οικολογική διαχείριση των υδάτινων πόρων.

100+

Εταιρίες που μας εμπιστεύονται

350+

Ολοκληρωμένα τεχνικά έργα

20+

Χρόνια Εμπειρίας στον τομέα

50+

Προμηθευτές συστημάτων και αναλώσιμων

Οι αρχές μας

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε σε όλους ανεξαιρέτως τους πελάτες μας διέπονται από τις βασικές αρχές που χαρακτηρίζουν τα έργα μας: υπευθυνότητα, τιμιότητα, ειλικρινές ενδιαφέρον για την επίτευξη του βέλτιστου αποτελέσματος. Συνεργαζόμαστε μαζί σας για τη δημιουργία εξατομικευμένων λύσεων που θα ικανοποιούν στο μέγιστο βαθμό τις επιθυμίες σας.

Το όραμά μας

Το όραμα της εταιρείας μας είναι η προσφορά ολοκληρωμένων τεχνικών εφαρμογών, που χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα, απόδοση, αξιοπιστία και ελάχιστο κατά το δυνατό κόστος λειτουργίας και συντήρησης. Για τον σκοπό αυτό ενημερωνόμαστε διαρκώς σχετικά με τις παγκόσμιες εξελίξεις στον χώρο της επεξεργασίας νερού.

Η στρατηγική μας

Πρωταρχικό μέλημά μας αποτελεί αφενός η συνεχής βελτίωση των προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών μας με περιβαλλοντική υπευθυνότητα και αφετέρου η άμεση τεχνική υποστήριξη των πελατών μας με βάση τις σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις.

Οι υποδομές μας

Η εταιρεία στεγάζεται από το 2011 σε ιδιόκτητο χώρο στο 18χλμ. Ε.Ο.Θεσσαλονίκης- Ν.Μουδανιών. Περιλαμβάνει:

  • Έναν μεγάλο εκθεσιακό χώρο στο ισόγειο του κτιρίου όπου μπορείτε να γνωρίσετε μία ενδεικτική συλλογή των κυριότερων προϊόντων μας.
  • Τα γραφεία της εταιρείας στον πρώτο όροφο του κτιρίου.
  • Και τις αποθήκες με απόθεμα νέων προϊόντων, ανταλλακτικών και αναλωσίμων.

 

Οι συνεργάτες μας

Εταιρίες που εμπιστεύονται
την Υδωρτεχνική